Bir suredir ekipmanima yatirim yapma dusuncesindeyim, aklimda birkac ekipman var fakat asil takildigim yer ise bunlari siralamak, guncel durumlardan dolayi, butun isler iptal oldugundan para harcamak cokta kolay olmuyor :)
Dolayisiyla sizinde fikrinizi almak istedim, beni taniyan arkadaslar zaten bilirler %70 video %30 fotograf cekiyorum,
su anlik kullandigim ekipmanlar bunlar (drone gecen haftalarda rahmetli oldu, onu saymiyorum :))
https://kit.co/YsnEmr/minimal-hybrid-shooter
Ekipman kismini geldiginde hangi konuda ses veya isik tarafinda eksigim oldugunu dusunuyorum, fakat herhangi bir yedek kameram da yok, son vakiterde drone'da emekliye ayrildi. Yaptigim islerin %5i drone gerektirdigi icin su an icin bu konuda herhangi birsey almak istemiyorum, geriye kalan 3 konuda, siz olsaniz hangi kisma oncelik gosterirdiniz, kullandigim miktrofonlar malesef cok iyi sonuc vermiyor, isik konusunda ise video icin hic ekipmanim yok. Hepsine birden yatirim yapamayacagim icin birini secmek durumundayim su an icin. Sizin tavsiyeleriniz nedir, hangisine oncelik vermeliyim?